Ledige stillingar

Kan du tenkje deg å vere med å byggje kyrkjelyd hos oss? Det er no fleire ledige stillingar som både kapellan og sokneprest i Bjørgvin. Vi har og ledig stilling som jurist/HR-rådgjevar ved bispedømekontoret.

Bjørgvin bispedøme har for tida følgjande ledige stillingar:

Søknadsfrist 15.08.2021.

Bjørgvin bispedøme har og ledig eit halvt års vikariat i stillinga som kapellan i Fana prosti, Fana sokn. Søknadar for vikariatet vert vurdert forløpande, med siste søknadsfrist 01.08.2021.

Samtlege stillingar er lyst ut via www.kirkejobb.no og www.nav.no

Ta gjerne kontakt om du har du spørsmål eller ønskjer meir informasjon om stillingane. Velkomen som søkjar hos oss!