Temakveld: Å leve som om Jesus har stått opp.

Temakveld på Fredheim 25. april ved Kristian Myklebust, tidlegare kapellan i Ulstein.

Torsdag 25. april kl. 20.00 samlast me endå ein gong til temakveld på Fredheim. Denne gongen har Det Norske Misjonsselskap (NMS) eit særskilt ansvar for kvelden. Me får besøk av Kristian Myklebust som no er sokneprest i Volda og Dalsfjord, men som hadde fleire år som kapellan i Ulstein. Me gler oss veldig til å høyre Kristian igjen, og han har valt temaet "Å leve som om Jesus har stått opp". Det blir høve til å stille spørsmål og gi kommentarar til det som Kristian har sagt. Me har ei matykt og høve til å gi ei misjonsgåve.

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: