Krøllekveld

Kjære 2-åring!
Kan ein vaksen lese dette brevet for deg?
No har vi i kyrkja lyst til å sjå de 2-åringar som bur i Vang kommune, og så håpar vi at de har lyst til å ta ein tur og bli betre kjent med oss. Difor inviterer vi deg, og dei andre 2-åringene i Vang til Krøllekveld!
Når de kjem til Drengestøga  vil de få servert ein enkel middag (pølse og lompe).  Så syng og leikar vi saman. Etterpå går vi bort i kyrkja og får høyre historia om sauen Krølle som gjekk seg bort. Ei lita bok vil vi og dele ut.

Tid: 12. mars kl. 16.30 – ca. 18.30
Stad: Drengestøga i Vang
Påmelding til Anne Belsheim:
anne_belsheim@hotmail.com
tlf 416 39 650 innan 11.mars

Vi gleder oss til å møte deg!

Kontaktinformasjon for Vang kyrkjelege fellesråd

Vang kyrkjeleg fellesråd
Kontor på Vang kommunehus. Ope måndag - torsdag kl 09:00 - 15:00
Prestekontoret i Drengestøga. Ope tysdag - fredag 09:00 - 15:00 eller etter avtale.

Adresse: Tyinvegen 5161
2975 VANG I VALDRES