Ny podcast frå Kyrkja i Alver

Likar du å høyra på radio? Høyr vårt radioprogram "Adventspodden til kyrkja i Alver" her på nettsida, på Apple podcast eller Spotify. Andre episode handlar om julesalmar og er ute no.

I denne adventstida kan du høyra nokre av dei som jobbar kyrkja i Alver snakka om advent og jul.

I den andre Adventspodden samtalar sokneprest Ole Marton Ølberg og organist Vidar Eldhom om salmar inn mot denne søte jultid. Vi får høyra om bakgrunn og historier til ein knippe kjente og mindre kjente salmar frå salmeboka.

I den første Adventspodden samtalar spesialprest Torbjørn Sæle med tidlegare biskop Ole D. Hagesæther og seniorprest Magne Bjørndal. Temaet er "Kva er advent, og kvifor bestemte Gud seg for å bli menneske?" Og lurer du på kva som står på bordet til desse tre prestane i podcasten på julaftan, så får du svaret i denne podcasten.

• Produksjon og teknisk ansvarleg : Wilco Vogelaar
  • Medv. : Bjørn Dalsgård Nygård

Podcasten kan du høyra her på Anchor eller på Spotify.

Kontaktinformasjon for Alver kyrkjelege fellesråd

Kontoradresse: