Årsmøte og soknemøte 30. september

Onsdag 30. september kl. 17.30 blir det, endeleg, årsmøte i Knarvik sokn. Årsmøtet finn stad i Kyrkjekjellaren i Knarvik kyrkje. Samstundes blir det også eit soknemøte der alle kan koma med synspunkt om ny gudstenesteordning. Sjå vedlagte dokument.

Den største endringa i 2019 var at Lygra, Seim og Alversund sokneråd blei slått saman til Knarvik sokneråd. Årsmeldinga har difor tre deler, ein del for kvar av dei gamle sokna. Det er første gong det er årsmøte etter samanslåing av Lygra, Seim og Alversund sokn.