Kveldsgudstenester i Knarvik og Meland

I oktober og november blir det kveldsgudstenster ca annakvar søndag kl. 19.30 i Knarvik og Meland kyrkje.

Frå hausten 2020 har vi saman med Meland ei felles satsing på regelmessige kveldsgudstenester. I tillegg til siste søndag i månaden i Knarvik, vil det også vera kveldsgudsteneste i Meland kyrkje ca midt i månaden, begge stader kl. 19.30.

Vil du vera med å bidra på i eller rundt kveldsgudstenesten? Ta gjerne kontakt med spesielprest Torbjørn Sæle! Kan du tenka deg å bidra med song, musikk eller lydteknikk? Ta kontakt med musikalsk koordinator Geir Dahle.