Radiogudstenester

Den planlagde radiogudstenesta 8. november vart avlyst som følge av smittesituasjonen og dei nye strenge tiltaka i Bergensområdet. Dei tidlegare radiogudstenestene frå Knarvik kyrkje kan du høyra her.

Dei tre første radiogudstenestene frå Knarvik kyrkje i 2020 kan du høyra her.

15. mars 2020: Gudsteneste er leia av sokneprest Geir Øy som også held preika. Organist er J. William Kay. Andreas Westermoen på saxofon. Forsongarar frå Alversund kammerkor dirigert av Jacqueline Chesney. Dåp av konfirmant. Intervju med Gunnar Kartveit frå Kirkens Nødhjelp.

7. juni 2020: Gudsteneste er leia av spesialprest Torbjørn Sæle. Preike ved seniorprest Magne Bjørndal. Frode Skag Storheim er organist og song ved Felix Vocalis med dirigent og solist Jannicke Wisløff Åsebø, pianist Trond Fykse og solist Anne Marit Fosse Dahle. Dåp. Intervju med Kari Skår Sørheim frå NMS Gjenbruk.

23. august 2020: Gudstenesta leie av spesialprest Torbjørn Sæle som også held preika. Trusopplærarar Nina Jenny Tresvik Monstad var medliturg og tekstlesar. Andreas Westermoen med band og forsongarar. Sing Out dirigert av Helle Kartveit. Dåp. Intervju med skuleelv, konfirmant og student.

NRK har også gjort oppdak av konsert med Solveig Leithaug, Ingelin Reigstad Norheim og Knarvik Gospel. Denne vert etter planen sendt på radio i romjula.