Bu-heime-leir 3.-5. august 2021!

Knarvik kyrkje inviterer deg i 5.-7.klasse til ein kjekk BU-HEIME-LEIR 3.-5.august 2021! (både deg som har gått i 5.-7. skuleåret 20/21, og deg som begynner skuleåret 21/22)

Bu-heime-leir betyr at me er saman frå klokka 10.00-16.00 desse tre dagane, tysdag 3., onsdag 4. og torsdag 5.august, men at alle søv heime.

På leiren vil det vera aktivitetar som: skattejakt i kyrkja, vannaktivitetar, snikkerverkstad, handarbeide, gruppeaktivitetar, slakkline, andakt, grilling og mykje meir.

Har du spørsmål? Ta kontakt med prest Tone Marit på mail: td663@kyrkja.no, eller telefon: 93038926

Påmeldingsfrist: 15.juli 2021.

PÅMELDING HER