Påmelding gudst 21. febr. steneste 21. februar

Velkommen til familiegudsteneste i Knarvik kyrkje! Shelly, Tone Marit og me andre gler oss til å møta deg i Knarvik kyrkja til ei kort familiegudsteneste! Det vert song og du kan få prøva vårt nye bønnetre! Me pratar litt saman og Shelly skal fortelja oss om noko veldig spanande! Klokka 11.00 startar juniorgruppa i kyrkjekjellaren - velkommen til deg som går i 3. klasse og oppover! Håpar me sjåast på søndag! Trykk på "Les meir" og meld deg på!

Påmelding til familiegudsteneste. Det er tillatt med 10 personar på kvar gudsteneste.

Knarvik kyrkje kl. 11

Knarvik kyrkje kl. 11.30

Knarvik kyrkje kl. 12

Trykk på "Legg til ny person"-knappen for å melde deg på. Trykk på knappen på nytt viss du skal melde på fleire.
Trykk på "Avslutt og send stadfesting". Då får du stadfesting pr. e-post.
Det er ikkje nødvendig å ta med QR-koden. Vi skriv ut liste over dei som har meldt seg på.

Det er ikkje påmelding til Juniorgruppa.