Møteplassen for ungdom

Endeleg startar me opp Møteplassen for ungdom i Knarvik kyrkje! Tysdagar klokka 14.30-18.30.

Alver kommune og Alver kyrkjelege fellesråd er glade for å kunne opna eit flunkande nytt tilbod til ungdom!

Møteplassen er ein stad der ungdomar frå 8.klasse til 1.vgs. kan få koma og kjøpa seg billeg middag og anna snacks i kisoken, det er rom for å sitja i kaféen, prata, spela spel og PS, driva med musikk, ulike hobbyrom, lufthockey, bordtennins og mykje meir.

Møteplassen skal vera ein trygg møteplass der ungdom frå Alver og kommunane rundt kan få utvikla seg, oppleva meistring, få rom til å ha ei aktiv fritid utanom dei organiserte fritidsaktivitetane, jobba med lekser, vera sosiale, engasjera seg, møta trygge vaksne og berre vera.

Kom som du er - her er alle velkomne!