Gudsteneste 7. mars kl.11.00

På sundag kan du delta på gudsteneste kl.11.00 Det blir fastetidspreg, nattverd og mange fine salmar. Prest er Håkon Ø. Kinsarvik, organist er Trond Fykse.

Offer til misjonsprojektet vårt i Midtausten, du kan alt no gje på vipps 54016

På grunn av regelen om 2 meters avstand v. salmesong er det framleis relativt få som kan samlast i Meland kyrkje. Dette, saman med krav om registrering av frammøtte, gjer at vi framleis må ha påmelding. Her kjem viktig info om akkurat det:

- Alle som vil delta, må melde seg på via lenka nedanfor.

- Alle som melder seg på, gjer det samla som kohort*. Altså: Kjem du åleine, meld deg på åleine. Kjem du saman med andre du er i kohort med, meld alle på samtidig. Dette gjer at vi får nytta benkane på beste måte.

- I utgangspunktet stenger påmeldinga ved 50 personar. Dette er ca. så mange vi får plass til dersom det kjem mange kohortar med få personar i kvar kohort. Dersom påmeldinga er stengt når du vil melde deg på, send då ein SMS til 413 83 195 med namn på kven du ønskjer skal vere med. Dersom det viser seg at vi får plass til fleire enn 50, får du melding om dette på SMS.

Når du kjem til kyrkja, vil kyrkjevertane tilvise din plass.

Vi ser fram til ei fin fastetidsgudsteneste i lag. Vel møtt!

PS 1: *Kohort = Din husstand eller dine nærkontaktar.

PS 2: Ved spørsmål: Ring 413 83 195.

PS 3: Nedanfor finn du også ein video med meir informasjon og hjelp.

Kontaktinformasjon for Meland sokn

Kontoradresse:
Havnevegen 31
5918 Frekhaug

Epost:

post.meland@kyrkja.no

Kontonr: 3632 07 04019

Vipps: Meland kyrkje - offer: 54016

Gåve til Kontakt (kyrkjeblad): 59301

Postadresse:
Boks 117
5906 Frekhaug

Trefftid:
Mandag: 12.00-15.00
Fredag: 12.00-15.00

Vi er ofte tilgjengeleg utanom trefftidene også!

Telefon: 4000 1691 (man-fre 10.00-14.00)

Beredskap: 4000 7410