Økonomi

Kommunane får overført økonomiske midlar frå staten til gjennomføring av kommunesamanslåinga. Av denne potten skal kommunane løyve midlar til den kyrkjelege fellesnemnda for gjennomføring av sitt arbeid med samanslåinga. Heimel for dette er frå kommunaldepartementet sin veileder pkt.4.4.9 til kommunane der det står følgjande:

«Det er viktig at kommunene gir god informasjon til berørte interesser og organisasjoner som blir påvirket av kommunesammenslåinger. For eksempel vil kirkelige fellesråd slås sammen som følge av kommunesammenslåing. Utgifter til sammenslåing av kirkelige fellesråd dekkes innenfor departementets støtte til dekning av kommunenes engangskostnader i reformen».

Bjørnafjorden kyrkjelege fellesnemnd har søkt den kommunale fellesnemnda om løyving til samanslåingsprosessen. Vedlagt følgjer kyrkjeleg fellesnemnd sitt framlegg til budsjett/økonomiplan 2017-2019.

Kontaktinformasjon for Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd

Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd