Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd

fellesrådet består av to representantar frå kvart sokneråd, kyrkjeverje, ein kommunal representant og ein geistleg representant.

Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd består av:
Jon Håkon Øen og Jorunn Hodneland frå Os sokneråd er valt som faste medlemmar, med Knut Inge Johnsen som 1. vara og Inger Jonette Indset Botnevik om 2. vara.

Frå Fusa sokn er Lars Erik Dalland og Roald Samnøy valt som faste medlemmar, med Toril Hartåker Hauge som 1. vara og Sigbjørn Sundfjord som 2. vara.

I tillegg:
Biskopien har utnevnt prost Kristin Sævik Litlere som geistleg representant og sokneprest i Os Roar Hallesby Evjedal som vara.
Kommunal representant i fellesrådet er Mikal Leigland (vara Trine Lindborg).
Kyrkjeverje Kristine Fjeld

Kontaktinformasjon for Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd