Nattjazz med Bodø Domkor og Beate Lech fredag 18. desember kl. 22.00

Nattjazz med Bodø domkor og Beate Lech med band.

Årets Nattjazz med Bodø domkor blir i samarbeid med jazzsangeren Beate Lech under overskriften «Høgtidsrom». Beate Lech er en av Norges mest profilerte jazzsangere, ikke minst kjent under artistnavnet Beady Belle. Noen vil også huske henne som  vokalist i Folk & Røvere på slutten av 90-tallet eller som deltaker i Stjernekamp på NRK i 2019. «Høgtidsrom» består av et knippe julesalmer – kjente og ukjente – vakkert arrangert for kor, solist og band av Beate Lech selv. Her blir det rikelig anledning til å nyte den kjente og kjære julemusikken, men i spenstige tolkninger du aldri har hørt før. Beate Lech har med seg et fantastisk band til Bodø domkirke, bestående av Andreas Ulvo på tangenter, Marius Reksjø på bass og Andreas Bye på perkusjon.

Kontaktinformasjon for Bodø domkirke

Postadresse: Bodø Domkirke, Dronningens gate 18, 8006 Bodø

Besøksadresse: Torvgaten 12, 8006 Bodø

Epost: bododomkirke@kirken.no