Babysang

Nytt babysangkurs starter tirsdag 8. september 2020 kl. 10.30-12.30 i Tverlandet kirke.

Menigheten arrangerer hvert semester kurs i babysang, og 8. september starter vi opp igjen. Vi
synger,  og bruker rim og regler og spiser
lunsj sammen. NB! Vi tar smittevern på største alvor, og må forholde oss til det i antall og størrelse på Babysanggruppa. Men, det skal vi få til.

Påmelding til kateket Bergljot Gåre: bg759@kirken.no eller telefon 48895371. Kursavgift er 250 kr.

Kontaktinformasjon for Saltstraumen menighet

Postadresse: Mølnbakken 84, 8050 Tverlandet

Kontoradresse:  Mølnbakken 84, 8050 Tverlandet

Besøkstid: man - fre 09:00-14:00 (kan være noe uregelmessig bemanning, men er døren åpen er du hjertelig velkommen inn)