Saltstraumen barnegospel

Saltstraumen barnegospel er for sangglade gutter og jenter i alderen 5 år til de er ferdige i 4.klasse.

Saltstraumen barnegospel øver på Saltstraumen menighetshus på tirsdager fra 17.30-18.30.

Vi synger og leker på øvelsene. Av og til har vi kveldsmat og koser oss litt ekstra. Vi synger på gudstjenester i kirka, på konserter og hver vår er vi med på en stor Barnegospelfestival.

Det koster 200 kr. i året å være med på barnegospel. Vi er medlem av KFUK-KFUM Norge, en kristen barne- og ungdomsorganisasjon.

Har du spørsmål, kontakt leder for koret, Bergljot Gåre

Kontaktinformasjon for Saltstraumen menighet

Postadresse: Mølnbakken 84, 8050 Tverlandet

Kontoradresse:  Mølnbakken 84, 8050 Tverlandet