Hverdagskirken

Kirken er mer enn søndagens gudstjenester og kirkelige handlinger ved livets store overganger. I menigheter over hele landet er tusenvis av mennesker engasjert både frivillig og i ulike stillinger for å drive blant annet diakonalt arbeid, trosopplæring og kulturarrangementer blant barn, ungdom, voksne og eldre. Hver dag hele uken.

92000 personer var engasjert i frivillig arbeid i Den norske kirkes menigheter i 2015. I dokumentet "Hverdagskirken" finner du tall om viktige hverdagstilbud i menighetene. Disse aktivitetene er avhengig av  samarbeid mellom frivillige i menighetene.

Klikk her og les om

• Frivillighet
  • Diakoni
  • Barne-, ungdomsarbeid og trosopplæring