Lys Vaken i Fitjar kyrkje 16.-17. november

Kjenner du nokon som vert 11 år i år? Dei er hjerteleg velkommen til overnatting i Fitjar kyrkje 16.-17. november. Me byrjar kvelden kl 18.00. Me skal leike, utforske kyrkja, vere med å førebu gudsteneste, ete god mat og ikkje minst sove i kyrkja. Søndag 17.11 er alle velkomne til familiegudsteneste kl 11.00!

Mange kyrkjer rundt om i heile landet vårt arrangerer Lys Vaken. Det har fått namnet "Lys Vaken" fordi det handler om å vere lys Vaken for det som skjer rundt oss. Me skal vere Lys Vakne for kvarandre, for Gud og for oss sjølve.

Lys Vaken er for alle som er 11 år i år, anten ein er medlem i kyrkja eller ikkje. Påmelding kan gjerast på heimesida til kyrkje: www.kyrkja.no/fitjar Lurer du på noko eller har spørsmål om arrangemenetet kan du ta kontakt på rama@fitjar.kommune.no eller på tlf 95138562.  Om barnet har allergier eller andre behov for oppfølging eller tilrettelegging, vil me gjerne vite det, slik at me på best måte kan ta hensyn og lage gode rammer for alle. 

Me treng vaksen som kan vere med og hjelpe med til under dette arrangementet. Eksempel på oppgåver er kjøkenteneste, nattevakt og bollebaking. Skriv det gjerne i merknader i påmeldingsskjema. 

Kontaktinformasjon for Fitjar kyrkje

Kyrkjekontoret ligg i Fitjar rådhus

Ekspedisjonstid kyrkjekontor: 
Tysdag, onsdag og fredag  kl. 10.00-15.00

Ta kontakt på telefon om døra er låst og me er ute på oppdrag.

Telefon: 53 45 85 00 (sentralbord) 
Postadresse:
Postboks 10, 5418 Fitjar 
E-post: kyrkja@fitjar.kommune.no

VIPPS: Fitjar kyrkje
#23412 - FITJAR SOKN

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"