Ledig stilling som kyrkjelydsarbeidar

Ny utlysing - med frist på måndag 14. juni!

Vil du bli med å byggje kyrkjelyd i Fusa?

Trivst du med barn og unge og ynskjer å formidle den kristne trua til dei?

Er du kreativ?

Vi har ledig stilling f.o.m. august 2021, etter nærare avtale. Fast stilling med prøvetid 6 mnd.

Stillingsstorleik: 100%

Fusa sokn er eit av to sokn i Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd. Fusa sokn er geografisk likt tidlegare Fusa kommune og har eit arbeid i 5 kyrkjer i tillegg til Eikelandsosen bedehus. Arbeidsfellesskapet lokalt består av prest, kantor, konsulent, dagleg leiar, medarbeidarkoordinator, kyrkjelydspedagog samt dagleg leiar i frivilligsentral, og held kontor på Fjord`n Senter i Eikelandsosen.

Vi tilbyr spennande oppgåver og eit godt arbeidsmiljø, og vi ønskjer saman med mange frivillige medarbeidarar å byggje kyrkjelyd i Fusa sokn. Trusopplæringsarbeidet i Fusa sokn spenner over heile aldersspekteret 0-18 år, men me legg arbeidskabalen opp etter personlege eigenskapar og erfaring. Kva er du god på?

Arbeid mellom barn og unge i Fusa sokn er både breidde- og djupnerabeid, både tiltaksbasert og kontinuerlig arbeid og finn stad i kyrkjene våre og i bedehusa i bygdene. Det vert arbeidsdeling med leiande kyrkjelydspedagog og andre i staben. Ein må rekne med noko kvelds- og helgearbeid.

Vi ønskjer søkjarar som:

• trivst med barn og ungdom
  • har erfaring med arbeid blant born og unge
  • ynskjer å formidle kristen tru og evangeliet om Jesus til born og unge
  • har gode samarbeidsevner og likar å jobbe i team
  • kan engasjere og motivere andre og arbeide målretta
  • jobbar sjølvstendig og tar ansvar for eigne oppgåver
  • er kreativ og har evne til nytenking

Primært søkjer vi personar med høgskuleutdanning, men andre kan også søkje. Personlege eigenskapar blir tillagt stor vekt. Må disponere bil og ha medlemskap i Den norske kyrkja. Den som vert tilsett må vise fram tilfredsstillande politiattest. Løn etter avtaleverket på kyrkjeleg sektor. Gode pensjonsordningar med medlemskap i KLP.

Du kan søkja på stillinga ved å senda epost til post.fusa@kyrkja.no. Ta òg gjerne kontakt med kyrkjelydspedagog Norunn Markhus eller kyrkjeverje for Bjørnafjorden Kristine Fjeld om du har spørsmål om stillinga.

Kontaktinformasjon for Fusa sokn

Vitjingsadresse: Andre høgda, Fjord'n senter

Kontoret er normalt ope vekedagar mellom 9 og 15.

Postadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen

Fakturaadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen eller epost post.fusa@kyrkja.no