Nye smittevernsrestriksjonar

Fredag 06. november kom det nye nasjonale restriksjonar i høve smittevern for Den Norske kyrkja.

Det vil seie at frå måndag 09.11.20 kan det være maks 50 deltakarar i kyrkja under kyrkjelege handlingar, som gudsteneste, dåp, vigsel og gravferd.

Øvrige smittevernsreglar som hand-desinfisering, 1-meters avstand, unngå klemming og handhelsing, unngå køar og samanstimling samt at ein bør halde seg heime om ein ikkje kjenner seg frisk gjeld framleis.
Tilsette i kyrkja sørger for desinfisering jamnleg.

Føring av namneprotokoll
Ordninga med namneprotokoll er eit pålegg frå myndigheitene i høve eventuell smittesporing. Denne lista blir sletta etter 14 dagar.

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: