Julestudio

Nokon stussa kanskje både over adventsstjerne og juletre i sidesalen på Valderøy kyrkje forrige veke - klarte vi ikkje heilt å vente til jul?

Med adventsstjerne og sjuarma stake i vindauget, julebelysning og juletre inne tidlig i november, så kan ein jo begynne å lure.

Men i desse coronatider må ein jo tenke meir digitalt enn normalt sett, så vi hadde innspeling av adventssamlinger for barn. Kor Tøft spelte inn julesanger og vi hadde også innslag frå Julestjerna.

Så då er det berre å følge med - ei ny sending kvar søndag i advent, her på heimesida vår, på facebook- og Youtube-sidene våre; Kyrkjene i Giske.

Vi gler oss til advent!

(PS: Julepynten er for det meste tatt bort denne veka - vi må nok vente litt til her også før vi pynter ordentlig...)

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: