Ny medarbeidar

Gunnhild Roaldsnes Bremer frå Valderøya, har starta på vegen til presteteneste og vil i haust vere konfirmantlærar for Valderøykonfirmantane. Ho har også 50% stilling i Ålesund og Volsdalen sokn som prestevikar.

Gunnhild er 41 år, gift med Nate og har tre born. Ho er veldig fornøgd med å bu på Valderøya, og går så ofte ho kan ein tur på fjellet eller jogger bak fjellet. Ho er elles nysgjerrig på andre kulturer, og liker å prøve ut nye matretter og snacks.

Bachelor- og Masterstudiene i kristendom, bibelfag og lingvistikk (språk), starta ho i Volda, men fortsatte ved ulike college i Cape Town, Texas og Vancouver.

Tidligare jobba ho og Nate i tilsaman 6 år i Etiopia med morsmålsundervisning i skulen, og seinere med muntleg bibeloversetting til eit lokalt språk.

Ho ser fram til å bli kjent med konfirmantene her på Valderøya og til å utforske tru og dei større spørsmåla i livet saman med dei.

Vi ønsker ho velkomen til oss og lykke til i arbeidet!

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: