Kristuskransen

Kristuskransen ei ein bønne- eller meditasjonskrans utvikla av Martin Lönnebo.

Den største perla i Kristuskransen er Gudsperla. Den er byrjinga og slutten. Gud er evig. Dei andre runde perlene står for eg - tru, dåp- overgjeving, ørken, glede- sorgløyse, kjærleik- Gud elskar oss, godleik-vi gjev vår gåve vidare, løyndomar- våre personlege bøner, natt, håp-oppstode-fred. Dei avlange perlene står for taushet og minner oss om å vere stille. Dei viser oss veg til fred. (Kjelde: Martin Lönnebo. Kristuskransen. Øvelser i livsmot, livslyst, ansvar og kjærlighet.)

Les meir om Kristuskransen i bøker og på nett. Du kan bestille Kristuskransen i glassperler på Verbum.no eller i treperler på Hobbyassistenten.no. Legg den under puta og leit fram perlene før du eller barnet ditt skal sove.

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: