Ny nedstenging

Vi følg dei lokale restriksjonane og avlyser gudstenestene vi hadde planlagt fram til neste oppdatering av restriksjonane.

Dessverre såg kommunene seg nøydde til å stenge ned igjen for ei periode, og vi held berre ope for gravferder dei komande vekene. Då med maks 50 deltakarar på Vigra, Valderøy og Godøy, medan det i Giske kyrkje  er 30 og Johanneskapellet 20 stykk som gjeld.

Så håper vi dette gjer slik at smitten blir slått ned i området, slik vi slepp fleire nedstengingar.

Ta vare på deg sjølv og andre!

Vi sjåast i kyrkja snart!

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: