Konfirmasjonsgudstenester i september

Det vert konfirmasjon i Brekke kyrkje 6. og i Gulen kyrkje 26.september for konfirmantar med gjester.

Endeleg kan konfirmantar og foreldre/føresette sjå fram til  den store dagen med konfirmasjon i kyrkjene våre!

Med korona-pandemien må vi følgje gjeldande smitteverntiltak til ei kvar tid, og sjølv om det er opna opp for inntil 200 personar så er det storleiken på kyrkjerommet som avgjer antalet. Det blir difor ikkje høve til å delta på desse gudstenestene utan at du er invitert av ein konfirmant, og kvar konfirmant kan ha med 15 gjester. Det er sjølvsagt ikkje noko til hinder for å sende helsing til konfirmanten, men ein kan ikkje få delta i kyrkja utan å vere invitert.

I Brekke kyrkje 6.september er det 6 konfirmantar: Aleksander Ynnesdal, Øystein Takle, Lasse Mikael Ellingsen Dyrøy, Mathea Yndesdal, Ida Vågseth Borlaug, Elina Østerbø.

I Gulen kyrkje 26.september er det i alt 18 konfirmantar, og dei blir delte opp i to grupper, med gudsteneste kl 11 og 13.

Konfirmantar: Maia Wesenlund Hjønnevåg, Hans Høie, Odin Villanger Henriksbø, Even Molde Randal, Grim Haveland, Andreas Nedrebø Styve, Erlend Dingen Kroghrud, Jenny-Emilie Palmer Håvåg, Linn Aurora Molde Oppedal

Tuva Linnea Midtbø, Daniel Rongved Molland, Noah Kjelby Asheim, Håvar Asheim Eide, Håkon Høydal Bøe, Olai Dyregrov, Sabrina Staneviciute, Lisabet Vevang Opdal, Mathias Hatlem Oakman.

Sjølv om ikkje heile kyrkjelyden kan vere til stades på desse gudstenesten, så kan ein be for dagen og for den einskilde konfirmant. Må dette bli ei god oppleving i ei spesiell tid!

Kontaktinformasjon for Gulen kyrkjelege fellesråd

Gulen kyrkjekontor