Ungdommane lagar pilgrimsgudsteneste

Hjarteleg velkommen til pilgrimsgudsteneste tysdag 1. september kl. 19.00

Frå 28. august til 5. september 2020 vert det seglas med historiske farkostar langs Kystpilegrimsleia for å markera at det i år er 850 år sidan flyttinga av Sta. Sunniva sine levningar frå Selja til Bergen.

Tysdag 1. september kl. 18.30 kjem båtane til Eivindvik. Ordførar Hallvard Oppedal, formidlar v/tusenårsstaden Tone Ekerhovd, Ingrid Hellwege Haveland samt prest Per Børge Hillestad vil saman med folket ta imot båtane. Møt gjerne opp i god tid. Saman går vi opp til kyrkja for ei annleis pilgrimsgudsteneste med start kl. 19.00.

Ungdommar frå frivillighetssentralen deltek med song og dans.
Aage Sandal deltek med formidling.

Hjarteleg velkomne!

Kontaktinformasjon for Gulen kyrkjelege fellesråd