Elektronisk påmeldingsskjema

Dei som ikkje er døypte i Høyanger kommune, send inn dåpsattesten til kyrkjekontoret.
Soknetilhørighet ved dåp til barnet
Kryss av her dersom konfirmanten ikkje er døypt
Meldingar til oss: særskilte behov vi bør vite om, allergiar, lese- og skrivevanskar, dersom foreldra vil få tilsendt informasjon begge to, dagar og tider konfirmanten er med på andre fritidsaktivitetar.
Konfirmanten treng tilrettelegging
Eg / vi samtykker i at konfirmanten sitt namn kan sendast til avisar og publiserast på nettsider samt at fotografi av konfirmanten kan verte publisert i kyrkjeblad og på kyrkjelyden sine nettsider.
Når du no trykker "Signer og send" skal du få ein kvittering for at skjemaet er sendt inn. Dersom du ikkje får dette blir du i staden sendt til toppen av sida. Du må då bla deg nedover til du finn ei raud markering rundt feltet eller felta som er feil.
Du signerer og sender inn skjemaet ved å klikka på knappen "Signer og send inn".

Kontaktinformasjon for Høyanger kyrkjelege fellesråd

Marcus Thranesgate 3