Vi ynskjer kyrkjeleg vigsel

Folkeregisteret (skattekontoret) har ansvar for den juridiske prøvinga av ekteskapsvilkåra, sjå https://www.skatteetaten.no/person/folkeregister/ekteskap/ekteskap/i-norge/veien-tilekteskapet/
Skatteetaten utferdar så ein ”Prøvings-attest” som er gyldig i 4 månader. Kryss helst av for at denne sendast direkte til vigslar ved Høyanger Kyrkjekontor,.
Ved endring av namn i samband med vigsla må ein fylle ut eit eige skjema som sendast til folkeregisteret i lag med vigselspapira.
Medlem av Den norske kyrkja
Medlem av anna trus-/livssynssamfunn
Ikkje medlem av noko samfunn
Har du vore gift/ registrert som partnar før?
Medlem av Den norske kyrkja:
Medlem av anna trus-/livssynssamfunn:
Ikkje medlem av noko samfunn
Har du vore gift/ registrert som partnar før?
Vi gjev løyve til at vigsla kan offentleggjerast på førehand (t.d. ved kunngjeringar i gudstenester i soknet )
Vi er kjende med gjeldande vigselsavgifter (houvdsakleg ved "utanbygds" vigsle - sjå https://kyrkja.no/hoyanger/)
Høyanger kyrkjelyd ynskjer å gje ein "Brudeparbibel" til par som giftar seg i Høyanger. Ynskt målføre for Bibelen:
Når du no trykker "Signer og send" skal du få ein kvittering for at skjemaet er sendt inn. Dersom du ikkje får dette blir du i staden sendt til toppen av sida. Du må då bla deg nedover til du finn ei raud markering rundt feltet eller felta som er feil.
Du signerer og sender inn skjemaet ved å klikka på knappen "Signer og send inn".

Kontaktinformasjon for Høyanger kyrkjelege fellesråd

Marcus Thranesgate 3