Alt om kirken i koronatiden

Har du spørsmål om hva som gjelder for arrangementer i kirken? Hva med bryllup, dåp, gravferd, gudstjenester, konfirmasjon, barnekor...?

På kirkens nasjonale nettsider finner du all oppdatert informasjon som gjelder for gudstjenester og andre arrangementene i kirken i Oslo og hele landet.

Lurer du på hva som skjer i din kirke, kan du gå inn på nettsiden til din kirke, enten ved følge lenken her eller google navnet på kirken.

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Oslo

Akersbakken 32, 0172 Oslo