Bli medlem i kirken!

70% av Norges befolkning er medlem i Den norske kirke. 50% av Oslos befolkning. Kirken trenger deg, og vi tror du trenger den. Her kan du melde deg inn.

Sammen med bydeler, skoler, kor, korps og andre trossamfunn og foreninger jobber vi for gode lokalsamfunn for mennesker i alle aldre og ulike livssituasjoner.

Kirken vil være der for deg i ditt lykkeligste øyeblikk, i den dypeste sorgen og i den vanlige hverdagen.

Kirken er sammen med idretten byens største frivillighetsaktør. Derfor kan vi ha babysang, barnehager, ungdomsklubber, eldretrim, kirkekaffer, gudstjenester, brylluper, dåp, gravferder, kulturkvelder,  samtaletilbud og sorggrupper i noen av byenes flotteste bygninger.

Kulturbygninger hele byen er stolte av og som fortjener å tas vare på for kommende generasjoner.

Kirken tror at «Gud ikke gjør forskjell på folk» (Efes. 6,9) - nestekjærligheten kjenner ingen grenser.

Jo flere medlemmer, jo mer får vi til.

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Oslo

Akersbakken 32, 0172 Oslo