Ny orgellærer på plass

Kristoffer Myre Eng blir ny lærer i orgelklubben Sofie. Etter at Bjørn Vidar Ulvedalen meddelte at han sluttet, har det vært knyttet spenning til hvem som skulle overta fra høsten. -Jeg gleder meg virkelig til å begynne, sier Kristoffer, som hadde noen prøvetimer med orgelskolens elever i Fagerborg kirke i går.

Orgelklubben Sofie ble etablert av Bjørn Vidar Ulvedalen for to år siden, og er et samarbeid mellom Kirkelig fellesråd i Oslo og Kulturskolen (Oslo kommune).

Ulvedalen er en nestor på området og har vært  avgjørende for at det ble etablert  en orgelskole i Oslo på så kort tid. Nå flytter han til Sverige der han skal være orgellærer på heltid.

-Det blir veldig bra med Kristoffer Myre Eng, sier Ulvedalen, som er glad for at vi har funnet en dyktig og motivert erstatter.

-Orgelklubben heter Sofie både fordi vi spiller mye i Sofienberg kirke og fordi Sofie betyr visdom, forteller Bjørn Vidar.

-Vi takker Bjørn Vidar for fabelatkig innsats. Og med Kristoffer  på plass, kan vi puste ut i visshet om at det venter en bra lærer på elevene til  høsten, sier en fornøyd kirkeverge, Robert Wright.

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Oslo

Akersbakken 32, 0172 Oslo

Sentralbord: 23 62 90 00
Kirketorget:  23 62 90 09

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"