Velkommen til kirkene i Oslo!

Her finner du en oversikt med lenker til alle menighetene i Oslo kommune.  Hver menighet har sin egen nettside med oversikt over gudstjenester og andre aktiviteter. Hvis du ikke vet hvilken menighet du bor i, bruker du «finn din menighet» nederst på siden.

Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker

Voksen

Vålerenga

Østre Aker og Haugerud

Oslo bispedømme omfatter til sammen over 840 000 mennesker fordelt på fire fellesråd og 75 kirker.

Bispedømmet er delt inn i kirkelige fellesråd, prostier og sokn.

• Tre geografiske fellesråd: OsloAsker og Bærum, samt Døvekirkenes fellesråd, som er landsdekkende.
  • Syv geografiske prostier: Domprostiet, Søndre Aker, Groruddalen, Nordre Aker, Vestre Aker, Asker og Bærum, samt to landsdekkende prostier, Døveprostiet og Feltprostiet.
  • 53 sokn.

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Oslo