Bli med - spleis på et vindu!

I sommer ble vinduene på hele menighetssenteret skiftet ut. Et stort økonomisk løft! Bli med og spleise!

Grefsen menighetssenter er et samlingssted for mange i nærmiljøet.

Huset rommer både Grefsen kirkes barnehage og vår flotte frivillighetssentral med med både møteplass og gjenbruksbutikk.

Mange store begivenheter for folk i lokalmiljøet finner sted i Storsalen her - både dåp, konfirmasjoner og bryllup.

Huset brukes også til mange av menighetens arrangementer og møteplasser - konfirmantundervisning, søndagsskole, barne- og ungdomsarbeid, Lørdagskafe, eldretreff osv.

Et viktig hus for mange!

Gjennom de siste årene har huset stadig gjennomgått forbedringer. Og nå i sommer er det gjort en nødvendig og etterlengtet oppgradering i hele huset. Alle rom - også barnehagen og frivillighetssentralen har fått nye vinduer!

Dette er et stort økonomisk løft for menigheten - spesielt nå i en tid med økonomiske utfordringer pga pandemien. Men utskifting av vinduene var helt nødvendig nå.

Vi trenger din støtte! Og vi håper du vil være med bidra - Bli med og spleis på et vindu!

DU KAN GI DIN GAVE PÅ VIPPS; #17327
eller til konto 1506.21.80738 (merk: Vindu)

Kontaktinformasjon for Grefsen menighet

Grefsen kirke
Glads vei 45

Vipps 17317 for søndagsoffer
Vipps 17327 for gave til menigheten

Kontakt oss:
post.grefsen.oslo@kirken.no
Telefon- og besøkstid:
mandag-fredag kl.10-14

Bankkonto: 1506.21.80738 for gaver.

Bankkonto: 1503.94.72500 for innbetalinger med KID.

Bankkonto: 1609 23 60613 for andre innbetalinger uten KID.