Ung medarbeider 2019

Bli med som Ung medarbeider i Grefsen Menighet!

I Grefsen menighet får vi hvert år mange nye Unge medarbeidere som har vært konfirmanter året før. På høsten etter konfirmasjonene inviterer vi derfor til lederkurs. Lederkurset har som mål å være en arena der fjorårskonfirmanter får kunnskap og mulighet til å gjøre erfaringer, slik at de kan vokse som ledere og troende mennesker. Dette målet ønsker vi å nå ved at deltagerne tilegner seg kunnskap om lederskap og kristen tro.

Deltakerne vil få mulighet til å vokse og øve seg i ulike oppgaver i lokalmenigheten, sammen med andre unge og voksne ledere i menigheten. Lederkurset gjennomføres i samarbeid med Grefsen og Nordberg menighet.

Som Ung medarbeider kan du bli med å gjøre en forskjell for andre konfirmanter og barn i Grefsen menighet. Her får de verdifulle erfaringer i å forberede oppgaver og være ledere for andre barn og unge. Her får de også brukt og videreutviklet sine personlige evner og egenskaper og prøvd sine sosiale og kreative sider.

Hold av datoene:

9. oktober - Lokalsamling hos Karoline

18. - 20. oktober - Fellestur til Strand Leirsted

Samlingene varer fra kl. 18:00 – 20:00.

31. oktober Grefsen kirke

14. november Nordberg kirke

28. november Grefsen kirke

12. desember Nordberg kirke

Meld deg på som Ung medarbeider til Karoline Bjørling Solem (kateket) via mail: kb822@kirken.no

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kontaktinformasjon for Grefsen menighet

Grefsen kirke
Glads vei 45

Vipps 17317 for søndagsoffer
Vipps 17327 for gave til menigheten

Kontakt oss:
post.grefsen.oslo@kirken.no
Telefon- og besøkstid:
mandag-fredag kl.10-14

Bankkonto: 1506.21.80738 for gaver.

Bankkonto: 1503.94.72500 for innbetalinger med KID.

Bankkonto: 1609 23 60613 for andre innbetalinger uten KID.