Selskapslokale til leie

Grefsen menighetssenter har flotte lokaler som kan leies til møter og selskaper.

Se koronabegrensninger nederst.

Vi leier ut lokaler til arrangementer av alle slag; dåp, konfirmasjon, bursdager, konferanser, minnesamvær osv. Lokalene i Menighetssenteret i Glads vei 47 er trivelige og funksjonelle.

Vi kan tilby flere lokaler.

Storsalen (på bildet over) er festsal med plass til opp til 100 personer til bords. Et stort og praktisk kjøkken tilhører. Lokalet har god tilgang for rullestolbrukere. Leietager er selv ansvarlig for opprydding og noe rengjøring etter leie. For mer informasjon se leiavtale og regler for rydding og rengjøring etter leie.

Lillesalen er i underetasjen på Menighetssenteret. Kun tilgang via trapp. Ved leie av lillesal er det ikke adgang kjøkkenet.

Flere bilder av lokalene fins nederst på siden, under skjemaet. For bestilling, bruk gjerne skjemaet nederst på siden.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon på mail post.grefsen.oslo@kirken.no eller på telefon 23 62 93 10, fortrinnsvis på onsdager 10-14. Da er utleieansvarlig Ingrid Hernes til stede, men det er også mulig å ringe andre hverdager 10-14.

Koronabegrensninger.
Leietager er ansvarlig for å overholde gjeldene smittevernsregler.
Grunnet koronasituasjonen vil det være begresninger på hvor mange man kan være i lokalet. Ta kontakt med oss for få vite mer om dette.

Leietager må smittevernvaske etter arrangementet. Dette kommer i tillegg til vanlig rengjøring etter leie.

Utleiepriser for storsalen:

Minnesamvær og andre arrangement på dagtid på hverdager:

Kr. 4 000

Kveldsarrangement fra 18.00(man-fre.):

Kr. 3 000

Hele dager (man.- fre.) og alle arrangement lørdag eller søndag:

Kr. 5 000

Dåpsselskap etter dåp i Grefsen kirke:

Kr. 3 000

Reservering kvelden før (fra 18.00) for pynting eller 1/2 dag etter for opprydding:

Kr. 2 000

Reservering hele dagen før for pynting eller hele dag etter for opprydding:  Kr. 3 000

Utleiepriser Lillesal:

Pr. time mandag - fredag  kr. 150,-
Pr. time lørdag - søndag  kr. 250,-

Forespørsel om leie

Jeg ønsker å leie

Kontaktinformasjon for Grefsen menighet

Grefsen kirke
Glads vei 45

Vipps 17317 for søndagsoffer
Vipps 17327 for gave til menigheten

Kontakt oss:
post.grefsen.oslo@kirken.no
Telefon- og besøkstid:
mandag-fredag kl.10-14

Bankkonto: 1506.21.80738 for gaver.

Bankkonto: 1503.94.72500 for innbetalinger med KID.

Bankkonto: 1609 23 60613 for andre innbetalinger uten KID.