Menighetens årsmøte 2018

Vel møtt til årsmøte i menighetssalen i Haugerud kirke søndag 27. mai kl. 12.30 (rett etter gudstjenesten). Da blir det en grundig gjennomgang av virksomheten og det blir en diskusjon rundt kirkebruksplanen.

Innkalling til årsmøte 2018

Tid: Søndag 27. mai kl. 12.30 (etter gudstjenesten)
Sted: Haugerud kirke, menighetssalen

Saksliste

01/18: Godkjenning av innkalling og saksliste

02/18: Årsmelding for 2017

03/18: Tema: Kirkebruksplanen

På grunn av vakanse og langvarige sykemeldinger i regnskapsavdelingen til Kirkelig fellesråd i Oslo, avholdes eget årsmøte om regnskap til høsten.

Sakspapirer: Årsmeldingen kan du laste ned fra lenken nedenfor.

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

E-post: post.oah.oslo@kirken.no