Carsten Schuerhoff innsatt som ny sokneprest

Søndag 18. mars 2018, i strålende senvintervær, ble Carsten Schuerhoff innsatt som sokneprest i Østre Aker og Haugerud menighet. Les videre og se bildene.

Innsettelsen skjedde som seg hør og bør ved at leder av menighetsrådet leste biskopens kallsbrev, med tale og bønn ved prosten hvoretter den nye soknepresten ledet gudstjenesten, assistert av prester og diakon.

Etter gudstjenesten innbød menighetsrådet til stor kirkekaffe. Der sto sokneprest Carsten Schuerhoff i sentrum og fikk gaver og mange gode ord. Bildene nedenfor viser litt av det som foregikk.

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

E-post: post.oah.oslo@kirken.no