Dialogkveld - praktisk

Som en oppfølging av samtalekveldene om dialog inviterer Østre Aker og Haugerud menighet til en dialogkveld som skal handle om å praktisere dialog her og nå. Bli med!

Oppfølging av samtalekvelder

Som en oppfølging av samtalekveldene om dialog inviterer Østre Aker og Haugerud menighet til en dialogkveld som skal handle om å praktisere dialog her og nå, med dem vi sitter ved siden av ved bordet, hjemme og i kirken og hvor vi så er.

La deg utfordre ...

La deg utfordre til å reflektere om den dagligdagse dialogen både med dem som er nær deg, mennesker du møter i hverdagen din, og også med dem du tenker er fremmed for deg.

Med Hanna Barth Hake og Iselin Jørgensen Kirkelig dialogsenter Oslo.

Enkel servering.

Onsdag 6. juni kl. 19.00 Haugerud kirke, menighetssalen

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

E-post: post.oah.oslo@kirken.no