HomeStart

HomeStart er et familiestøtteprogram der frivillige, kalt familiekontakter,  besøker en småbarnfamilie med minst ett barn under skolealder 2-4 timer i uken. Opplegget er del av et internasjonalt tiltak, og det er Frelsesarmeen som driver arbeidet i vår bydel. Nå skal det være kurs for nye familiekontakter. Vil du være med?

Menighetsrådet ønsker å hjelpe til med å rekruttere frivillige (familiekontakter) til dette arbeidet. Se på informasjonen nedenfor og vurder om dette kan være noe for deg. I så fall, meld deg på kurset, som starter 13. september, til koordinatoren for HomeStart i Alna bydel, Gunhild Jokobsen gunhild.jakobsen@frelsesarmeen.no

Informasjon om selve HomeStart, se lenken nedenfor til HomeStarts norske nettsted.

Informasjon om kurset, se dokument med kursprogrammet nedenfor.

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

E-post: post.oah.oslo@kirken.no