Velkommen, Sara Moss-Fongen! OPPDATERT: Se bildene fra innsettelsen!

Den blir innsettelsesgudstjeneste for Sara Moss-Fongen søndag 24. juni kl. 11 i Haugerud kirke. Prost Øyvind Stabrun forestår innsettelsen. Etter gudstjenesten inviterer menighetsrådet til velkomstkirkekaffe. OPPDATERT ETTER INNSETTELSEN: Se bl.a. bildene fra begivenheten.

Vi ser fram til den 24. juni, da blir det innsettelsesgudstjeneste i Haugerud kirke. Innsettelsen foretas av prost Øyvind Stabrun og menighetsrådet inviterer til stor velkomstkirkekaffe etterpå.

De siste to månedene har Sara, gjennom et vikariat i både Ellingsrud og Furuset og Østre Aker og Haugerud, rukket å bli litt kjent i menigheten. Hun bor på Haugerud og har tatt fatt på de første arbeidsoppgavene og vi gleder oss til et aktivt høstsemester sammen med henne, det er godt at Sara har kommet til Østre Aker og Haugerud.

Sara har tidligere jobbet som kapellan på Hamar, har erfaring fra både barn- og ungdomsarbeidet og har vært med på å utvikle trosopplæringsarbeidet i Grønland og Gamlebyen menighet. Hun er tidligere spaltist i Vårt Land og er en av de faste andaktsholdere i NRK.

Nå har dere muligheten til å bli kjent med henne - grip sjansen! P.S. Ønsker du å komme med en hilsen under kirkekaffen, ta kontakt (se nedenfor). Takk!


LAGT TIL ETTER GUDSTJENESTEN: Mange var møtt opp for å ta imot kapellan Sara. Det var innsettelse ved prost Øyvind Stabrun og menighetsrådsleder Eli Solberg, dåp, nattverd og musikalske innslag, bl.a. en urfremføring. Etter gudstjenesten solid kirkekaffe med velkomstkake, blomster og gode hilsener. Se en del bilder nedenfor.

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

Telefon: 23 62 97 40

E-post: post.oah.oslo@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"