Markedsdag i strålende sol

Den tradisjonelle markedsdagen i og rundt Haugerud kirke ble gjennomført i strålende sol med salg, kafeteria og mange aktiviteter for små og store, lørdag 5. mai 2018. Klikk videre og se bildene!

Invitasjonen til markedet, med oversikt over aktiviteter, finner du i lenken nederst.

Kos deg med bildene under, som viser et tverrsnitt av hva som skjedde på markedsdagen.

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

E-post: post.oah.oslo@kirken.no