Julegave til Haugerud kirke

Endelig! Nå er det i boks. Det blir nytt flygel til Haugerud kirke. Etter en vellykket innsamlingsaksjon toppet nå menighetsrådet opp med det som manglet. Vi kan glede oss til flere konserter til våren i forskjellige sjangre.

Innsamlingskomiteen er hoppende glad. De har stått på i over et år, inspirert, samlet inn penger og arrangert konserter. Vi husker spesielt flygelaksjonsuka i februar i år da vi fikk prøve et flygel maken til det som nå skal anskaffes - med konserter med toppartister - og avslappet flygeljam der hvem som helst fikk prøve seg.

En hjertelig takk til alle som har bidratt!

Så, nå er det aktivitet i gang i gjen, denne gang for å arrangere en knallinnvielse av det nye flyglet. Det ryktes at det blir flygeluke også til våren med variert program, ja kanskje konserter i ulike sjangre i flere avdelinger utover våren.

Derfor: Følg med!

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

E-post: post.oah.oslo@kirken.no