Kongsberg kirkekontor

Velkommen til Kongsberg kirkekontor! Vi holder til i 6. etg. på KRONA (ta heisen inne ved Haspa Cafe så kommer du helt til topps).

Kirkekontoret et åpent tirsdager og fredag 9-12, onsdager og torsdager 9-14 (32 86 60 30 eller send en epost til kirkekontoret@kongsberg.kommune.no).

Merk at Gravplassmyndigheten i Kongsberg er flyttet til Kongsberg Gravlund, og (32 86 60 30, tast "1" eller send en epost til gik@kongsberg.kommune.no). Klikk for mer informasjon om Gravplassmyndigheten

Kontaktinformasjon for Kirken i Kongsberg og Sandsvær

Hasbergsvei 36