Konfirmasjon

Konfirmasjonstiden i kyrkja er ikkje berre for deg som trur. Å vera konfirmant i kyrkja er like mykje for deg som tviler eller berre er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du moglegheita til å utforska mange viktige spørsmål saman med andre. Som konfirmant får du læra meir om Gud og deg sjølv.

KonfACTION Vest arrangerast 26. februar – 2. mars i 2022
på Framnes VGS, Norheimsund.

Leiren vil by på eit drøss av aktivitetar, gode møte både morgon og kveld og mange gira leiarar som ønskja å laga tidenes mini-uke for konfirmantane! Saman skal vi skapa minne for livet!

PÅMELDING til konfACTION Vest 2022 (Konfirmantleir) HER

Kontakt