Velkomen til Os kyrkjelyd si nettside!

Antall til stades i kyrkjene

Covid 19 gjev utfordringar for kyrkjelydslivet. I følgje gjeldande forskrift i Bjørnafjorden kommune er det fram til 6. desember berre lov å samla 20 personar til offentlege arrangement innandørs. Vi har difor påmelding for gudstenester, og har eigne dåpsgudstenester med kvar enkelt familie som har meldt dåp. For gravferder er maks tal deltakarar 50. Tala gjeld både Os og Nore Neset kyrkje. Elles gjeld dei generelle smittetiltaka: Hald avstand, sørg for god handhygiene og ver heime om du er sjuk eller har symptomer.

Johannes 14,1–4

1 La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg! 2 I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg...

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os