Velkomen til Os kyrkjelyd si nettside

Smittevernreglar for gudstenester og andre kyrkjelege handlingar frå og med 20.juni

• I Os kyrkje kan vi ha inntil 100 deltakarar, uten tilviste plassar. • I Nore Neset kyrkje kan vi ha inntil 50 deltakarar på faste, uten tilviste plassar • Tilrådd avstand mellom kohortane er 1 meter. • Vi avsluttar no ordninga med påmelding til gudsteneste, men vi må framleis registrera alle frammøtte for eventuell smittesporing. Deltakarlister blir makulert etter 14 dagar. • Det er høve for deltakarar frå andre kommunar med låg smitte å delta på gudstenester, dåp, vigsel og gravferd i Os kyrkjelyd.

Livet kan være tøft og vanskelig i perioder for de fleste. Trenger du noen å snakke med? Disse hjelpetelefonene er døgnåpne, og du kan være anonym: KIRKENS SOS: 22 40 00 40 Ring eller skriv. Nett: www.kirkens-sos.no - MENTAL HELSE: 116 123 Ring eller skriv. Nett: www.mentalhelse.no - FORELDRESUPPORT: 116 123, tast 2. - Det er alltid hjelp å få, og du er ikke alene. - LEGEVAKT: 116 117; Du kommer til nærmeste vakt. -

Job 19,21–27

21 Spar meg, ja, spar meg, vener! For Guds hand har rørt ved meg. 22 Kvifor jagar de meg slik også Gud gjer? Blir de aldri mette av mitt kjøt? 23...

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os