Velkomen til Os kyrkjelyd si nettside

Annonsering av gudstenester

For deg som les annonse om våre gudstenester i Os & Fusaposten – her kjem viktig informasjon: Frå og med 9. november vil du finna informasjon om gudstenestene under kolonna "Kyrkjetider" i Os og Fusaposten. Vi vil berre ha annonsering av gudstenester ved spesielle anledningar. Vi takkar for forståinga for denne endringa.

Open kyrkje i Os kvar torsdag kl. 17.00-19.00

Livet kan være tøft og vanskelig i perioder for de fleste. Trenger du noen å snakke med? Disse hjelpetelefonene er døgnåpne, og du kan være anonym: KIRKENS SOS: 22 40 00 40 Ring eller skriv. Nett: www.kirkens-sos.no - MENTAL HELSE: 116 123 Ring eller skriv. Nett: www.mentalhelse.no - FORELDRESUPPORT: 116 123, tast 2. - Det er alltid hjelp å få, og du er ikke alene. - LEGEVAKT: 116 117; Du kommer til nærmeste vakt. -

Johannes 16,21–24

21 Når en kvinne skal føde, er hun engstelig, for hennes time er kommet. Men når barnet er født, har hun glemt smertene i sin glede over at et...

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os