Velkomen til Os kyrkelyd si nettside

Smittevernreglar for gudstenester og andre kyrkjelege handlingar frå og med 27. mai

• I Os kyrkje kan vi ha inntil 100 deltakarar på faste, tilviste plassar. • I Nore Neset kyrkje kan vi ha inntil 50 deltakarar på faste, tilviste plassar • Tilrådd avstand mellom kohortane er 1 meter. • Vi avsluttar no ordninga med påmelding til gudsteneste, men vi må framleis registrera alle frammøtte for eventuell smittesporing. Deltakarlister blir makulert etter 14 dagar. • Det er høve for deltakarar frå andre kommunar med låg smitte å delta på gudstenester, dåp, vigsel og gravferd i Os kyrkjelyd.

Livet kan være tøft og vanskelig i perioder for de fleste. Trenger du noen å snakke med? Disse hjelpetelefonene er døgnåpne, og du kan være anonym: KIRKENS SOS: 22 40 00 40 Ring eller skriv. Nett: www.kirkens-sos.no - MENTAL HELSE: 116 123 Ring eller skriv. Nett: www.mentalhelse.no - FORELDRESUPPORT: 116 123, tast 2. - Det er alltid hjelp å få, og du er ikke alene. - LEGEVAKT: 116 117; Du kommer til nærmeste vakt. -

Salmene 22,8–12

8 Alle som ser meg, håner meg, vrenger leppene og rister på hodet: 9 «Han har overgitt seg til Herren, la ham fri ham ut og redde ham, siden han...

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os