Bibelhistorie i Tunet - serie på tre delar - oppstart torsdag 23. september.

Vi friskar opp bibelhistoria ved å høyre inspirerande foredrag om Josva, Rut og Kong David, desse personane som hadde heilt vanlege liv, og fekk så store oppgåver av Gud.

Vi får innblikk i tidslinjene, historia, personane, kven dei var, kva haldningar dei hadde, og korleis Gud handla med dei, og korleis det gjekk til alt saman.

Gode forteljarar, alle med stor innsikt i Bibelen;

• Nils Sørbø, prest og misjonær, fortel om Josva - 23. september.
  • Annie Andersen, diakon, fortel om Rut - 21. oktober.
  • Per Torgeir Eden Nilsen, lege, og leiar i Søfteland bedehus, fortel om Kong David - 18. november.

Samlingane startar kl 19:30.

Gratis inngang.

Hjarteleg velkommen!

Os kyrkjelyd

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os