Konfirmasjonsliste 2021

Her finn du ei oversikt over kven som skal konfirmerast på dei ulike datoane i mai og september.

Her finn du konfirmantlista for 2021

Evt. endringar gjort etter påske er ikkje oppdatert i denne lista.

Nyttig å vite

Plassar i kyrkjene
Det vert reservert plassar i kyrkjene for kvar familie. Konfirmantane får eigne plassar fremst i kyrkja.
Det vert teke opp offer til konfirmantarbeidet ved kvar konfirmasjonsgudsteneste. Vi ser helst at det då vert brukt VIPPS 20250, -offer og gåver gudsteneste. Takk for gåver til konfirmasjonsarbeidet.

Fotografering
Ein må gjerne fotografere når konfirmantane kjem inn i kyrkja og når dei går ut. Det vert ikkje lagt opp til felles fotografering etter gudstenesta, for å unngå samanstimling av mange menneske.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os