Gjevartenesta

Gje ei gåve til fellesskapet

Kor mykjepengar kan forsvinne frå kontoen din kvar månad utan at du merkast ved det? 50 kroner? 100,-? 500,-? 1000,- Eller meir?

Uansett kva svaret er - kyrkjelyden treng nye faste gjevarar. Du er kanskje ein av dei som er utfordra på slike teneste før, men så har det ikkje blitt noko av det. Mitt lille bidrag betyr så lite... Eller det har vore tungvint å få det til.

Soknerådet har ein draum. Det er så mange ting vi vil vere med å gje støtte til og auke innsat på. Barnearbeid. Ungdomsarbeid. Kyrkjeleg omsorg (diakoni). Musikk. Kulturarbeid. Trusopplæring.
Vi har eit fantastisk kyrkje- og kultursenter i TUNET. Renter og avdrag utløser trong for ei raus gjevarteneste for at vi ikkje skal redusere innsats på andre viktige områder.
Kommunne og stat bidreg med midlar til drift av kyrkjer, gravplasser og naudsynt mannskap til forvalting og drift av kyrkjene. Men vi som er ein del av kyrkjelyden må bidra til å få til eit rikt og variert kyrkjelydsarbeid. Vi har alle råd til eit bidrag.

Kvar veke er fleire hundre personar innom Tunet eller kyrkjene våre. Dei delktek i kor, klubbar, foreiningar, Koinonia, TenSing, konfirmasjonsarbeid, speidar,- og ikkje minst gudtenester. Dersom vi får 200 personar/familiar til å gje 200 kroner kvar månad kan vi betale ned lånegjelda på Tunet mykje raskare og frigjere midlar til meir aktivitet.

Du kan teikne deg for fast gjevarteneste her.  Du må kvittere med Bank ID, så ha minnebrikke eller mobil tilgjengeleg.

Du kan gje med SPLEIS - Støtt Tunet kyrkje- og kultursenter sin dugnadsspleis. Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift til Tunet kyrkje- og kultursenter.

Du kan og gje einskildgåve med  Vipps til 20250 og vel "Offer og gåve".
Gåver er skattefrie (minimum kr 500,- - maksimum kr 40-tusen/år).

Du kan og nytte vår konto 3201.53.23476 for eingongsgåve, eller sette opp fast trekk i nettbanken din til konto 3201.53.23506.

Eller du kan kome innom kyrkjekontoret og fylle ut skjema for avtalgiro.

TAKK FOR GÅVE – TIL FELLES GLEDE OG VEKST  FOR FOLKEKYRKJA I OS

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os