Språkkafé

Velkomen til Språkkafeen i Os! Språktrening, internasjonal møteplass for prat og moro.

I Tunet kyrkje- og kultursenter, Øyro 49. Åpent en torsdag i måneden, kl. 17.00 - 19.00

Datoene for Språkkafeen:

16. september, 14. oktober og 25. november.
Fleire datoar kjem etter kvart.

Kaffen er open for alle, og det er bare å droppe inn om en vil prate, være i et åpent felleskap og det trengs ikkje påmelding.

Vi er en del av skravlekoppkonseptet; en kafe hvor raushet, inkludering og gode menneskemøter står i fokus. Kafeen og de som jobber her; ansatte og frivillige, er viktige bidragsytere i folkebevegelsen mot ensomhet. Språkkafeen er et samarbeid mellom Busettingstenesta i Bjørnafjorden, Norsk folkehjelp i Os, Sanitetsforeningen i Os, og Os kyrkje.

Kontakt diakon Ingrid Vik om du ønskjer å melde seg som leksehjelp for ungdom.

Språkkafeen er eit samarbeid mellom Norsk folkehjelp, Os frivilligsentral, Sanitetsforeninga, Bustad- og flykningteneste i Bjørnafjorden kommune og Os kyrkjelyd.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os