Sprell levande søndagsskule

Les meir om vår sprell levande søndagsskule

Alle born har rett til å høyre om Jesus!

Os kyrkjelyd ønskjer å fortelje om Jesus til borna.

Barnesamlingane er ein trygg og god stad for borna og vera under gudstenesta. Her får dei leike, tenne lys og høyre om Jesus på sine premissar. Her får dei høyre og oppleve at dei er verdifulle, og skapte i Guds bilde.

Når vi no startar opp igjen med barnesamlingar etter ein lang Korona-pause, gjer vi det slik: I Os kyrkje møter ungane direkte i Tunet når gudstenesta startar. I Nore Neset samlast ungane i gangen ved oppstart av gudstenesta.

Vi syng nokre barnesongar før søndagsskuleleiraren inviterer eit av borna fram for å sjå kva som er i skattekista. Her vert det avslørt (kanskje) kva borna skal få høyre og oppleve under samlinga.

Barnesamlingane er felleskap, bibelforteljingar og oppdrag - for alle sansar.

Vel møtt!

Her finn du oversikt barnesamlingar i Os- (Tunet) og NN kyrkje våren 2021

24. januar i Tunet og Nore Neset kyrkje
7. februar i Tunet og Nore Neset kyrkje
21. februar i Tunet
14. mars i Tunet
21. mars i Tunet og Nore Neset kyrkje
18. april Tunet
9. mai i Tunet
23. mai i Tunet

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os